Tango pour les Bons Vivants

BIO

Tango pour les Bons Vivants

BIO Formule

Net zoals in de voorbije 9 jaar gaat de vakantie "Tango pour les Bons Vivants" nog steeds over de combinatie van intensieve tangolessen gecombineerd met een grote dosis genieten van het leven!
Een onderdompeling in de natuur, geweldig eten, geweldige wijnen, geweldig gezelschap en veel tango. Als deze combinatie van alle beste dingen van het leven je aanspreekt, dan ben je hier aan het juiste adres!

In de BIO-formule heten we je welkom in "Simply Canvas", een mooi kleinschalig domein met accommodaties voor glamping, B&B en huisjes / gites met een omheind zwembad en een permacultuurtuin omgeven door uitzicht op het platteland dicht bij Bergerac op de grens van de departementen Dordogne en Lot en Garonne in ZW Frankrijk.

Je kan kiezen voor een van de 6 safaritenten die een echte "Glamping" - of luxe kampeer- ervaring bieden met elk hun eigen badkamer, boxspringbedden, elektriciteit en kookfaciliteiten.

Of je kan een van de drie zelfstandige B & B-huisjes of gites kiezen.
Dit alles bevindt zich op een terrein van 5 hectare in het midden van het platteland met prachtig uitzicht en natuurlijk een groot omheind zwembad voor iedereen.

De regio wordt soms het Toscane van Frankrijk genoemd vanwege de prachtige glooiende heuvels, zonnebloemvelden, wijnchateaus, stromende rivieren, bastidedorpen (Duras, Eymet, Sainte Foy la Grande en Miramont liggen allemaal op 10 minuten afstand), boerenmarkten, mooie wandelingen, kastelen en heerlijk eten.

Ga met ons mee voor heerlijke diners (waarvoor ze beroemd zijn) vol met lokale en biologische groenten en vlees (natuurlijk is er ook een optie voor vegetariërs) en goede gesprekken en gezelschap aan de eettafel. Plus ontbijt is inbegrepen voor alle accommodaties.
We zijn verheugd dat je Sandra en Santi -van Simply Canvas, hun accommodaties, dieren, hun enthousiasme voor permacultuur tuinieren en de prachtige regio- kan leren kennen.


De BIO-formule is verkrijgbaar vanaf € 1750 per koppel (tent) of €1950 per koppel (huis).

Wat zit er in deze formule?

  • 15 uur intensieve tangolessen met Liz & Yannick Vanhove (max. 6 paren)
  • 7 nachten op Simply Canvas, keuze uit een B&B cottage of een Safara Glamping tent (verschillende prijzen)
  • Ontbijt
  • Heerlijk dinerbuffet met lokale, biologische gerechten! (Drankjes niet inbegrepen maar beschikbaar voor aankoop)

Geïnteresseerd? Bekijk hier de beschikbare data!